Jaký bude rok 2023 pro Ekonomické služby?

V Ekonomických službách se snažíme sledovat nejnovější trendy a změny v našem oboru. Abychom udrželi kvalitu poskytovaných služeb na vysoké úrovni, nepřestáváme se vzdělávat, a i nadále plánujeme absolvovat různá školení u specialistů v účetnictví a dalších souvisejících oborech.

Nebojíme se pokroku. Testujeme nové způsoby zpracování podkladů pro účetnictví. V současné době je již na trhu dostatečně spolehlivý systém, který omezí manuální a neproduktivní přepisování účetních dokladů do našeho účetního programu. Po pečlivém výběru a pilotním testování v průběhu roku 2022 zavádíme automatizaci při vedení účetnictví našich klientů, kteří tento krok uvítají.

Výsledkem našich inovačních kroků bude velmi pravděpodobně i to, že budeme v tomto roce připraveni nabídnout naše služby i novým klientům. Vzhledem k technologické pokročilosti a zkušenostem ve spolupráci na dálku, jsme schopni poskytovat služby nejen firmám z okolí Jičína nebo Mladé Boleslavi, ale odkudkoli v České republice.

Aby s připravovanými změnami a vylepšeními korespondovaly i naše webové stránky, intenzivně pracujeme na jejich nové verzi. Chceme Vám i nadále přinášet ty nejzásadnější změny v daňové oblasti formou stručných novinek. A nejen ty jsme se rozhodli publikovat také na Instagramu  a Facebooku.

Děkujeme za Vaši přízeň a podporu. Přejeme Vám úspěšný rok 2023 a budeme se těšit na další spolupráci.

I v novém roce nám bude ctí Vám pomáhat podnikat...

Tým ES