Rok 2017 byl pro ekonomické služby plný změn

Kancelář jsme vybavily novými a výkonnějšími počítači, dokončily interiérové designové úpravy a dobudovaly samostatnou zasedací místnost. I fasáda na budově naší kanceláře doznala změn a rozzářily jsme ji firemními barvami. Chceme, aby se u nás klienti cítili co nejpříjemněji.

Abychom udržely kvalitu poskytovaných služeb na vysoké úrovni, nepřestáváme se vzdělávat a absolvovaly jsme několik školení u specialistů v účetnictví a dalších souvisejících oborech.

Největší změnou bylo v rámci zkvalitňování poskytovaných služeb rozšíření našeho týmu. Tím jsme dosáhly personální stabilizace, aby se Vám, našim klientům, dostávalo stoprocentní a profesionální péče, a to i v době rostoucích administrativních nároků na podnikatele.

Díky tomuto strategickému kroku můžeme po dlouhé době oznámit, že přijímáme nové klienty.

I když preferujeme klienty z okolí (Jičínsko, Mladoboleslavsko), máme díky využívání pobočkového zpracování dat bohaté zkušenosti se spoluprací s klienty po celé České republice i se zahraničními klienty podnikajícími v ČR. I proto byla v roce 2017 spuštěna webová prezentace naší společnosti v anglickém jazyce na adrese www.economicservices.eu.

Děkujeme za Vaši přízeň, podporu. Přejeme úspěšný rok 2018 a budeme se těšit na další spolupráci.

I v novém roce nám bude ctí Vám pomáhat podnikat...

Tým ES